Overzicht bde19

Deelnamemogelijkheden Data Expo

De indrukwekkende combinatie van een vakbeurs, keynote sprekers en redactionele lezingen zorgt voor informatie, inspiratie en innovatie op het hoogste niveau! Er zijn diverse mogelijkheden om jouw bedrijf te exposeren op de Data Expo. Afhankelijk van jouw wensen stellen onze account managers een advies op maat op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een 1:1 gesprek of bekijk alvast de plattegrond voor de beschikbare stands.

Ontdek de verschillende manieren om jouw bedrijf te presenteren tijdens de Data Expo

Standruimte exclusief standbouw

Maximale zichtbaarheid en uitstraling

Wil je een spraakmakende stand met een unieke uitstraling die maximaal opvalt op de beursvloer? Bij standruimte exclusief standbouw kan je de stand zo inrichten dat deze perfect past bij jouw organisatie. Maak voor de gehuurde oppervlakte een ontwerp en richt de stand volledig naar jouw wens in. 

Bedenk van tevoren met welk doel je deelneemt aan de Data Expo om te zorgen dat jouw stand de juiste boodschap overbrengt.  

PLAATS VRIJBLIJVEND EEN OPTIE 

Standbouw exclusief

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig

Deze kant-en-klare stand maakt jouw deelname zo eenvoudig mogelijk en bespaart je tijd en kosten. Je hoeft de stand enkel naar jouw behoefte in te richten. Je stand beschikt over:

  • Uniforme, zwarte wanden 2,50 meter hoog
  • Frieslijst met naamsvermelding
  • Vloerbedekking, kleur antraciet
  • Verlichting: twee duospots per 12m2

PLAATS VRIJBLIJVEND EEN OPTIE

Bij uniforme standbouw is het zelfs mogelijk om jouw stand naar eigen wens aan te passen. Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers of vraag de brochure aan.

Standaard standbouw

Inclusief of exclusief?

Waarom kiezen exposanten voor een stand inclusief of exclusief standbouw? In deze video wordt allereerst het verschil uitgelegd, waarna exposanten hun keuze toelichten.

Extra zichtbaarheid

Extra zichtbaarheid

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Lezing geven

Lezing geven

Presenteer als exposant een van jouw succesvolle case studies aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers.

SPREKEN OP DE DATA EXPO

Tarieven aanvragen

Wil jij alle informatie over de deelnamemogelijkheden en tarieven op de Data Expo gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan.


 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

 

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409

1:1 met Bo