Artefact

Artefact

Over Artefact I https://www.artefact.com/nl/
 
Artefact is een digital agency gebaseerd op de perfecte combinatie van marketeers en engineers. Het bureau werkt samen met de grootste internationale merken om de toekomst van klantervaring opnieuw te definiëren aan de hand van nieuwe technologieën. Het bedrijf heeft 20 kantoren verspreid over 16 landen, met meer dan 1300 werknemers die drie service aanbiedingen leveren: Data Consulting, Digital Marketing en Data Marketing. Artefact werd verkozen tot meest innovatieve bureau van 2017.
 
Meer dan 1000 klanten, waaronder 100+ blue chip klanten zoals AccorHotels, Orange, Carrefour, Emirates, Deutsche Telekom en Monoprix, vertrouwen op de diepgaande marketingervaring van het bureau. Artefact, opgericht door drie alumni van de gerenommeerde Franse technische school Polytechnique, Vincent Luciani, Philippe Rolet en Guillaume de Roquemaurel, heeft sinds de oprichting in 2015 een stabiele groeisnelheid behouden en heeft zijn omzet in 2016 verdrievoudigd. Artefact is genoteerd op de Euronext Growth Paris Stock Exchange.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 12 & 13 september in Jaarbeurs Utrecht.