Brightlands Smart Services Campus

Brightlands Smart Services Campus

Brightlands vertegenwoordigt vier innovatiecampussen in Limburg die zich volledig inzetten voor een duurzamere en gezondere toekomst voor de komende generaties.

We zijn trots op de samenwerking tussen topwetenschappers, ondernemers en studenten. Gezamenlijk realiseren zij baanbrekende innovaties in circulaire chemie, gezonde voeding, data science & AI en gepersonaliseerde gezondheid. Deze inspanningen worden versterkt door de nauwe samenwerking tussen de overheid, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.

Op de Brightlands Smart Services Campus richten we ons op slimme oplossingen in data, digitalisering en AI, met altijd de mens centraal.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Community: samenwerking staat bij ons voorop. We verbinden ondernemers, wetenschappers, beleidsmakers, burgers en studenten om samen te werken aan de digitale toekomst. Door vraag en aanbod samen te brengen in een levendige community ontstaan er nieuwe kansen.
  • Innovatie: of je nu aan het begin staat of al ver gevorderd bent met je innovatie, wij bieden diverse programma's, faciliteiten en methodes om jouw vraagstuk te verwezenlijken. 
  • Huisvesting: onze campus in Heerlen huisvest 55 organisaties en we bieden jou ook verschillende mogelijkheden om onderdeel te worden van ons levendige ecosysteem. Variërend van compacte flexplekken tot ruimere kantoorruimtes of het organiseren van een zakelijk event.  

Brightlands
Knowledge crossing borders 

Presentatie(s) gegeven door Brightlands Smart Services Campus