Cloud Technology Solutions Nederland

https://cts.co/nl/

Standnr: 115

Cloud Technology Solutions Nederland

Google is dé leider als het om data gaat. CTS is één van Google's grootste toegewijde cloud partners in Europa. We helpen klanten zich te onderscheiden door niet alleen Google's technologie te adopteren, maar ook hun cultuur van innovatie en duurzaamheid.

Ben je aan het experimenteren met data of al een eind op weg? We nemen de tijd om je huidige data-volwassenheid, belangrijkste pijnpunten en uiteindelijke doelen te begrijpen, zodat we je kunnen brengen van waar je nu bent naar waar je moet zijn. In welk stadium je ook zit.

Google data technologie

Van datalakes en analysetools tot en met Machine Learning, we beschikken over een hoop ultramoderne Google Cloud technologie waaruit we kunnen kiezen om jouw data tot leven te brengen én harder voor je te laten werken. Beiden doen waar we goed in zijn, dát is volgens ons een partnership voor het beste resultaat. Dit deden we o.a. al voor de volgende klanten: 

VidaXL, Medux, LUMC 

meer succesverhalen lees je hier

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 12 & 13 september in Jaarbeurs Utrecht. Je vind ons dit jaar op de stand van Google!