HET IT

HET IT

HET IT is een onafhankelijke IT-dienstverlener in de (groot)zakelijke- en overheidsmarkt. Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij IT-afdelingen van onder meer financiële instellingen, nutsvoorzieningen en gemeentelijke overheden door levering, implementatie, uitrol en gebruik van nieuwe diensten en producten aan te bieden. In ieder aspect van IT – op de werkplek, in het datacenter en onderweg – willen wij u van het beste voorzien.

Onze toegevoegde waarde

Als Value Added Reseller hebben wij partnerships met alle A-merken en fabrikanten op het gebied van hardware en technologie. Het gevolg hiervan is een breed portfolio aan diensten en producten die wij voor onze relaties kunnen inregelen. Door onze no-nonsense mentaliteit, jarenlange ervaring en een combinatie van technische én logistieke expertise, creëren onze specialisten een toegevoegde waarde aan de IT-omgeving van iedere organisatie.

De rode draad
De toegevoegde waarde is tevens het gevolg van een gedegen kennis van de klant. De klantgerichte dienstverlening vormt de rode draad in onze geschiedenis en staat aan de basis van enkele jarenlange klantrelaties. Mede hierdoor onderhouden wij een aantal relaties die meer dan twee decennia bestaan!

Klaar voor de toekomst
HET IT groeit en is altijd in ontwikkeling. Eind 2018 hebben wij samen met onze in-house servicepartner Hartman Service Center (HSC) de volledige activiteiten rond Datacenter Sales en Services succesvol overgenomen van Centric. Hierdoor is ons producten- en dienstenportfolio nog breder geworden, waardoor wij in deze snelle en innovatieve wereld voor elke organisatie, nu en in de toekomst, een slimme en passende IT-oplossing kunnen bieden!