Iron Mountain

Iron Mountain

Als u zich in een hybride wereld bevindt zonder een centrale plek waar u alle informatie kunt bekijken, zijn u en uw medewerkers veel tijd kwijt met het zoeken naar informatie. Heeft u de informatie eindelijk gevonden en is het op papier, dan moet u eerst nog andere stappen nemen voordat u deze informatie op een efficiënte manier kunt delen.

Dankzij een combinatie van expertise in het scannen van documenten, infrastructuur en een moderne opslag in een beveiligde cloudomgeving, stellen de Iron Mountain Document Scanning en Digital Storage-services u in staat de eerste stap te zetten op weg naar digitale transformatie. Met behulp van programma’s als Backfile Conversion en Day Forward Scanning kunnen wij u helpen prioriteiten te stellen en uw doelen te bereiken. U kunt zelfs uw post laten doorsturen naar onze beveiligde opslagfaciliteiten, waar een team van experts het aanneemt, opent en scant.

Het scannen gebeurt door dezelfde partij die u al vertrouwt met uw papieren documentatie en die u kan helpen met het beheren van de volledige informatielevenscyclus van digitale en papieren informatie. U heeft gecentraliseerd toegang tot al uw informatie en bent in staat om kostbare kantoorruimte vrij te maken. Daarnaast is het een stuk eenvoudiger om gebruik te maken van uw data.

Presentatie(s) gegeven door Iron Mountain