Lenovo

Lenovo

Het verhaal van Lenovo is altijd gericht geweest op het vormgeven van computerintelligentie om een betere wereld te creëren. Met ‘s werelds breedste portfolio van technologische producten leveren wij onze visie van “Slimmere Technologie voor Iedereen” door middel van producten, oplossingen, software en diensten die individuen, gemeenschappen, bedrijven en hele bevolkingsgroepen nodig hebben om hun potentieel te vervullen.

We leveren wereldwijd een volledig portfolio van pc’s en tablets, monitoren, accessoires, smartphones, smart home- en smart collaboration-oplossingen, augmented en virtual reality (AR/VR), commerciële Internet of Things (IoT), software, diensten en slimme infrastructuur datacenteroplossingen.

Net zoals wij ons bedrijf in meer dan drie decennia hebben getransformeerd, hebben wij talloze organisaties uit de gezondheidszorg, het onderwijs, de detailhandel, de productiesector, de logistiek, de professionele dienstverlening en nog veel meer geholpen bij het heroverwegen van de manier waarop zij technologie gebruiken om hun bedrijf nieuw leven in te blazen door middel van slimmere oplossingen die gebruikmaken van hardware, software en diensten.

Specialisme Lenovo

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) is een leverancier van slimme infrastructuuroplossingen voor organisaties van elke omvang. Onze technologie en inzichten vormen het datagecentreerde hart van slimmere retail, slimmere productie, slimmere steden, slimmere gezondheidszorg, slimmere financiën en nog veel meer.

Met edge- en cloudcomputing, analyse en kunstmatige intelligentie, en Infrastructure-As-a-Service via TruScale, leveren we slimmere technologie voor iedereen.

ISG biedt onder meer:

  • ThinkAgile-portfolio van softwaregedefinieerde infrastructuur
  • ThinkSystem-portfolio van bedrijfsinfrastructuur

Bij het kiezen van een Lenovo-oplossing kunnen klanten de software kiezen die het beste bij hun behoeften past, van partners zoals Microsoft, Nutanix, VMware en meer.

Naast ThinkSystem-server- en opslagoplossingen bieden we ook een brede reeks technische oplossingen die zijn ontworpen voor specifieke workloads, waaronder kunstmatige intelligentie, VDI en big data. Ons uitgebreide portfolio van oplossingen strekt zich uit van het datacenter tot de edge en de cloud. Oplossingen kunnen worden aangeschaft via traditionele CapEx-aankopen of via Lenovo TruScale Infrastructure Services, ons op verbruik gebaseerde “pay-for-what-you-use”-datacenteraanbod.