NetApp

NetApp

NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices op basis van de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in on-premises omgevingen, om de digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat zij meer contactmomenten met hun klanten kunnen inplannen, de innovatie kunnen vergroten en bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

In een wereld waarin technologie steeds meer vervlochten raakt met ons dagelijks leven, vormt digitale transformatie de hoogste strategische prioriteit voor de meeste organisaties. Organisaties kunnen hun digitale transformatie alleen laten slagen door data hun levensader te laten zijn. Data moet ongehinderd door het bedrijf kunnen stromen, zodat bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd, bedrijfsinnovatie mogelijk wordt en nieuwe contactmomenten met klanten ontstaan dankzij technologie.

IT-leiders staan tegelijkertijd onder immense druk om de rijkdom aan data te benutten en hieruit meerwaarde te behalen voor de volledige organisatie. Dit alles moet in minder tijd, met minder personeel en voor minder geld gebeuren. Data bevindt zich niet langer uitsluitend op apparaten achter firewalls. In plaats daarvan wordt data verspreid, dynamisch en divers.

Hiertoe moeten organisaties data in het middelpunt plaatsen, maar dit is geen kleine opgave. Ze moeten bovendien kiezen voor een holistische, veilige, efficiënte en toekomstbestendige aanpak voor het beheer van data, waarbij ze niet afhankelijk zijn van één leverancier.

Presentatie(s) gegeven door NetApp