Novadoc ECM BV

Novadoc ECM BV

Novadoc is sinds 1998 een technisch installatiepartner voor FileNet in de Benelux. Sinds de overname van FileNet door IBM is Novadoc een 'True Blue'​ company, wij leveren de IBM Hyperautomation producten en onze dienstverlening is gefocussed op IBM Cloudpak for Business Automation (FileNet, Case Manager, Business Automation Workflow, DataCap, Watson AI en RPA)

Novadoc is nu met haar technische kennis van IBM Hyperautomation en FileNet onbetwist marktleider in Nederland en België. Onze organisatie is al jaren een volledig gecertificeerde IBM FileNet Value Plus partner. Wij verlenen diensten rondom de implementatie en het in productie hebben van Enterprise Content Management, Case Management, Record Management en Hyperautomation systemen gebaseerd op IBM Cloudpak for Business Automation en FileNet.

Ook is Novadoc expert in het ontwikkelen van specifieke IBM FileNet componenten en integraties voor upgrade- en migratie trajecten. Wij hebben hiervoor kant-en-klare oplossingen beschikbaar en herbruikbaar. In de loop van de jaren heeft Novadoc zich ontwikkeld tot een betrouwbaar partner waar het efficiënt onderhoud en beheer van IBM FileNet installaties betreft. 

Producten waar wij diesten op verlenen zijn Cloudpak for Business Automation, Process Mining, Watsonx.ai, RPA, Datacap en IDP, Case management, FileNet, BAW.