Rockfeather

Rockfeather

Data Visualisatie, Data Science, Data Engineering, Process Mining en Low-Code staan centraal in alles wat we doen. We combineren deze technologieën in onze projecten en onze oplossingen. We werken met een portfolio van de beste toolsets in iedere categorie. 

Technologie Kloof

Voor we met Rockfeather begonnen, werkten we met finance afdelingen om ze te helpen hun processen te digitaliseren. Zo zagen we dat heel veel hoogopgeleide finance professionals hun dagen doorbrachten met knippen en plakken. Bijvoorbeeld in spreadsheets en verouderde ERP-systemen. Dit kon echt niet meer! Zo zien we bij veel bedrijven dat er sprake is van een grote kloof tussen de ‘dagelijkse technologie’ en en de technologie die professionals op hun werk gebruiken.

Empowering People

Professionals verdienen beter. Niet alleen op de financiele afdeling, maar bij alle afdelingen van een het bedrijf. We zetten onze ’technologie-skills’ in om oplossingen te realiseren die mensen daadwerkelijk in hun kracht zetten. Dit doen we door knip-en-plak-processen te elimineren en professionals te helpen met 21ste eeuwse technologie.

Wij zijn Rockfeather

Dus besloten we om ons niet langer te beperken tot de financiële functie en te starten met Rockfeather. Rockfeather is ons platform waarin we onze expertise rondom datavisualisatiedata science, data engineering, process mining en low-code bundelen. Met behulp van deze tools bouwen we oplossingen die professionals in alle functies en industrieën in hun kracht zetten.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Meld je gratis aan voor Big Data Expo op 12 & 13 september in Jaarbeurs Utrecht.