SingleStore

SingleStore

Wat betekent real-time voor jou? Is het de chauffeursinformatie die je binnen enkele seconden na een rit-aanvraag via een deelrit-app krijgt? Is het de directe melding dat je bank frauduleuze activiteit heeft gedetecteerd? Of zijn het de gepersonaliseerde aanbevelingen die je op je favoriete streamingdiensten krijgt zodra je een andere show hebt bekeken?

De formule voor een real-time systeem is eenvoudig: Het is snel, verenigd en veerkrachtig. Gebouwd met een drielaagse opslagarchitectuur en ontworpen voor milliseconde reactietijden, brengt SingleStore je 's werelds snelste gedistribueerde SQL-database voor real-time analytische toepassingen, SingleStoreDB. Door transactionele en analytische workloads te combineren binnen een multi-model structuur, elimineert SingleStoreDB prestatieknelpunten en onnodige gegevensverplaatsing. We zijn het kruispunt waar zeer performant zeer krachtig ontmoet.

SingleStore is ontworpen voor 's werelds SaaS-bouwers, dataleiders en digitale vernieuwers. Merken zoals Hulu, Uber, Comcast en meer kiezen SingleStore om de operationele en ontwerplasten van hun real-time analytische toepassingen te verminderen en zo grenzeloze data-ervaringen te superchargen. Dat betekent dat passagiers snel verbinding maken met hun chauffeurs. Financiële beslissingen worden binnen enkele seconden genomen. Kijkers krijgen direct gepersonaliseerde aanbevelingen.

Eindelijk is er een betere manier voor jou om de toekomst van je organisatie vorm te geven door technologie te gebruiken die je gegevens benut om de wereld aan te drijven.

Volg ons op @SingleStoreDB en @SingleStoreDevs, of bezoek www.singlestore.com.