TMC Data Science

TMC Data Science

Global home voor ondernemende top-engineers

TMC – The Member Company – is de ideale omgeving voor top engineers die zichzelf graag op de proef stellen, die het avontuur zoeken. Samen vormen we een snel groeiende en trotse community, met meer dan 2000 mensen met 71 nationaliteiten, verspreid over 12 landen tot nu toe.

People drive technology

The Member Company heeft geen werknemers, we hebben werkondernemers. Een speciaal slag van autonome en ondernemende engineers, die meedelen in de successen waar ze aan bijdragen. Het eigenaarschap en de transparantie die je aantreft bij TMC zijn van een uniek niveau. Onze mensen blinken uit in wat ze doen en vooral in wat ze leveren. Ze geven een boost aan elke business.

TMC Digital- en Big Data-werkondernemers beschikken over een breed scala aan vaardigheden op het gebied van data science. Wij zijn bijvoorbeeld werkzaam als data-architecten, machine learning-ingenieurs, data-analisten, KI-ingenieurs, data scientists, bedrijfsanalisten en data engineers. Wij helpen onze klanten om meer inzicht te krijgen in hun datalandschap en om hun slagvaardigheid en vermogen om nieuwe kansen te signaleren te vergroten.

Bedrijven die zich bezighouden met data science

Onze klanten lopen uiteen van grote tot kleine en middelgrote ondernemingen in diverse sectoren en variëren qua uitdagingen. Wij laten hen zien hoe gegevens hun onderneming beter tot dienst kunnen zijn: het identificeren van belangrijke databronnen, het vaststellen van realistische zakelijke behoeften en het verschaffen van zakelijk inzicht aan de hand van gegevens.

Wij bepalen samen met onze klanten ons uitgangspunt en stellen in overleg realistische doelstellingen vast. Daarom sluit onze dataondersteuning altijd aan bij de mate van volwassenheid van de dataomgeving van de organisatie. Onze aanpak levert resultaten op en schept duidelijkheid over de beste vervolgstappen.

Data science-quick scan
TMC werkondernemers kunnen snel waarde toevoegen. Bijvoorbeeld door middel van onze Data Science-quick scan. Een klein team werkondernemers onderzoekt in korte tijd de bestaande problemen bij een klant. Vervolgens brengen wij een adviesrapport uit over de vervolgstappen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een projectplan, advies over een bepaalde benodigde deskundigheid of advies op het gebied van tooling. Nogmaals, dit hangt allemaal af van de datavolwassenheid in een bedrijf en van de uitdagingen waarvoor het zich gesteld ziet. Afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden koppelen wij per quick scan geschikte werkondernemers aan de organisatie.