Alteryx kracht voor de Overheid: Praktische inzichten van GBTwente

DIN 13:30 - 14:00

Zaal 6

Alteryx

Stefan Leenheer, Data Analist en Developer, neemt u  mee door praktijkvoorbeelden en inzichten.

Wat kunt u verwachten:
Ontdek de rol van Alteryx bij GBTwente, verantwoordelijk voor gemeentelijke belastingen in 10 gemeenten met 275.000 objecten en 600.000 subjecten.

Krijg inzicht in praktijkvoorbeelden, waaronder geo-analyse van objectkenmerken, voorspelling van aantal WOZ-bezwaren en de capaciteitsplanning, chatGPT ter vervanging van juridisch medewerkers en self-service apps zoals rapportages voor accounthouders.

Kortom, ontdek hoe het uw data-analyse en procesautomatisering kan transformeren.

  • Thema
    Business Intelligence

    Slimmer opereren op basis van data die voorhanden is. Business Intelligence maakt het leven van heel wat organisaties een stuk eenvoudiger en overzichtelijker en is gebaat bij een goede IT-infrastructuur achter de schermen (of in de cloud).Veelgehoord is dat data het nieuwe goud is, maar strikt genomen is dat natuurlijk de informatie die BI-tools in heldere overzichten tonen. Heldere inzichten op basis van visueel aantrekkelijke rapportages of grafieken helpt bedrijven om creatiever te werken. Het stelt de gebruikers in staat om eigenhandig een beeld te vormen van verkopen, levertijden, potentiële en actuele bottlenecks én hierop actie te ondernemen. De Big Data Expo laat zien wat er vandaag de dag mogelijk is.