Apply Oracle Red Bull Racing Strategies and Use Cases to your Organization!

WOE 13:15 - 14:00

Round table sessions

Oracle Nederland


In this interactive session, we will deep-dive into how Oracle Red Bull Racing is using Oracle Cloud, specifically within the AI and Machine Learning domain. What are their winning use cases and how are they evolving to win future championships?
Even more importantly, let’s discuss together how you would and how you can apply similar strategies and use cases as Oracle Red Bull Racing is implementing to your own organization. See you there!

  • Thema
    Artificial Intelligence

    Bier dat is gebrouwen op basis van AI of AI inzetten voor het identificeren van dieren. Het zijn slechts twee voorbeelden van waartoe AI in staat is. Aan de basis van AI staat uiteraard een enorme hoeveelheid data. Met behulp van een goede IT-infrastructuur en algoritmes is daarmee tot kunstmatige intelligentie te komen die beslissingen neemt. Op e-commerce vlak zijn er ook veel voorbeelden, waarbij algoritmes in staat zijn om patronen te herkennen en op basis daarvan suggesties te doen of content aan te passen aan bezoekers. Daarmee zijn onder andere verkopen te stimuleren. Feilloos is AI nog niet, maar de ontwikkeling gaat zo hard dat bijblijven noodzakelijk is. Dat kan op de Big Data Expo uitstekend, bezoek een van de vele presentaties en laat u bijpraten!