Combineer gedragsdata met je MarTech en data stack voor extreme marketing performance!

WOE 12:45 - 13:15

Zaal 8

Techonomy


Campercontact is dé app voor camperaars in Europa. Samen met hun data- en marketing partner Techonomy is een data platform ingericht waarbij alle financiële, platform, gebruikers en gedragsdata inzichtelijk en bruikbaar gemaakt wordt voor sterk getargette communicatie met de gebruikers.
Deze sessie is hyper-relevant voor marketeers, data-specialisten en managers, we willen jullie de volgende kennis meegeven:

1. Hoe richt je je MarTech en data stack in voor optimale customer-focussed bedrijfsvoering

De juiste data-infrastructuur i.c.m. BI en best-in-breed MarTech oplossingen zorgt ervoor dat je alle touchpoints van je klanten kan gebruiken. Zo zie je precies wat de impact is van initiatieven op users en hun gedrag en daarmee op je businessperformance. Maar ook hoe je daar als bedrijf optimaal op kan acteren.

2. Effectief gebruik van gedragsdata om cruciale momenten in de klantreis te bespelen

Of je nu het op marketeers gefocuste GA4 gebruikt of het engineers gefocuste SnowPlow, de data die je kan ontsluiten representeert extreme waarde. We nemen je mee in hoe je deze data vervolgens kan gebruiken om je gebruiker op het juiste moment de juiste boodschap via het juiste kanaal te sturen.

3. Concrete voorbeelden van marketing campagnes o.b.v. de customer journey met extreme performance

Laat jezelf inspireren door gave voorbeelden waarin met, hyper-relevante customer journeys, open-rates van meer dan 70% worden gehaald.

  • Thema
    Digital Innovation & datadriven enterprises

    Digital Innovation is misschien wel dé manier waarop retailers succesvol kunnen zijn en blijven in een veranderend winkellandschap vol consumenten die zich steeds minder voorspelbaar lijken te gedragen. Retailers proberen in toenemende mate winkelervaringen te personaliseren. Data-analyse is daarbij één van de hulpmiddelen. Investeren in IT, sturen op data en toewerken naar een hoge NPS hoort hierbij. Tijdens de Big Data Expo zijn bedrijven en leveranciers aanwezig die kunnen helpen bij het uitrollen van een strategie of systeem dan wel het aan elkaar knopen van IT-tools die leiden tot betere interactie met klanten in winkels of via webshop.