Deze skills maken of breken jouw Digitale Transformatie

DIN 15:00 - 15:45

Zaal 6

Succes bij digitale transformatie hangt niet af van de laatste technieken. Het is de cultuur en de aanwezige skills bij medewerkers en leadership die bepalen hoe hard je gaat als bedrijf.

Veel bedrijven noemen zichzelf data-rijk maar insights-arm. Er is geen duidelijke visie op data en innovatie. Als je daarbij niet de juiste skills in huis hebt en medewerkers onvoldoende mandaat geeft dan raak je achterop. Je verzandt met een beetje pech in een cultuur van eindeloos overleg en weinig actie.

In deze interactieve sessie laat Bart zien welke skills bepalend zijn en hoe je een innovatieve & datagedreven cultuur ontwikkelt. En hoe je onafhankelijker wordt van bureaus en meer zelf in controle komt.

Hij deelt veel voorbeelden van bedrijven die wel of juist niet succesvol zijn in digitalisering en datagedreven werken. Ook laat hij zien hoe je met behulp van een Capability Scan kan ontdekken waar in jouw organisatie een skills gap zit.

Inspiratie en eye-openers verzekerd!

  • Thema
    Digital Innovation & datadriven enterprises

    Digital Innovation is misschien wel dé manier waarop retailers succesvol kunnen zijn en blijven in een veranderend winkellandschap vol consumenten die zich steeds minder voorspelbaar lijken te gedragen. Retailers proberen in toenemende mate winkelervaringen te personaliseren. Data-analyse is daarbij één van de hulpmiddelen. Investeren in IT, sturen op data en toewerken naar een hoge NPS hoort hierbij. Tijdens de Big Data Expo zijn bedrijven en leveranciers aanwezig die kunnen helpen bij het uitrollen van een strategie of systeem dan wel het aan elkaar knopen van IT-tools die leiden tot betere interactie met klanten in winkels of via webshop.