Hackers breken niet in, ze loggen in. 5 gouden tips voor cyberweerbaarheid.

DIN 14:00 - 14:30

Zaal 3

Om succesvol te zijn in het Big Data tijdperk moet een organisatie wendbaar zijn. Instinctief passen restrictieve security maatregelen daar niet bij. We begrijpen tegelijkertijd allemaal heus wel dat niks doen geen optie is. Temeer er met NIS2 nieuwe wetgeving vanuit de EU aankomt die organisaties verplicht om bepaalde maatregelen te treffen.

Door het enorme aanbod aan security producten en diensten, is het lastig om vast te stellen wat prioriteit moet krijgen anno nu. En welke adviezen daarin zijn betrouwbaar? Gelukkig begrijpen we in deze Big Data industrie waar we de waarheid kunnen vinden: in data!

Ik neem je mee in inzichten die voortkomen uit onderzoeken over cyberincidenten op basis van wereldwijd verkregen data, zoals het Verizon DBIR en het ENISA Threat Landscape. De stand van zaken die daaruit blijkt, koppel ik met meer dan 20 jaar ervaring als cybersecurity dienstverlener en het opstarten en laten groeien van meerdere ondernemingen. De uitkomst is 5 gratis, gouden tips om je organisatie weerbaar te maken tegen de grootste cyberdreigingen!
 

Deze presentatie wordt mogelijk gemaakt door Security Delta (HSD).

HSD

  • Thema
    Cybersecurity

    Het verhogen van de digitale veiligheid krijgt binnen organisaties meer prioriteit dan ooit. Nu we steeds afhankelijker worden van digital processen is het optimaal beveiligingen van netwerk- en informatiesystemen om cybercriminelen buiten de deur te houden van groot belang. Niet alleen voor de organisaties, maar ook voor gegevensbescherming van informatie. Overgaan op een strategie voor cyberweerbaarheid kan een sleutel zijn om sneller te anticiperen op verstoringen.