Hoe je stopt met praten over AI en begint met het bouwen van waardevolle data-gedreven tools

WOE 13:45 - 14:15

Zaal 7

Al maanden domineert AI het nieuws. De potentie van AI is enorm en daarmee is de media-aandacht grotendeels terecht. Echter is het voor veel organisaties nog steeds een uitdaging om een data-gedreven werkwijze daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

In deze presentatie zoomen we in op één mogelijke oorzaak hiervan: hoe verschillende rollen in een organisatie elkaar soms onbewust tegenwerken. Aan de hand van enkele use cases uit onze krijgsmacht onderzoeken we hoe we de ontwikkeling van data-gedreven tools kunnen versnellen van jaren naar maanden.

  • Thema
    Data Science

    De impact van Data Science op onze business is enorm. Het ontsluiten van gestructureerde en ongestructureerde data door (zelf)lerende modellen vindt toepassing binnen allerlei bedrijven. Het oplossen van grote vraagstukken zoals: 'Hoe kan ik mijn klanten persoonlijker benadrukken met onze e-mailcampagnes?' of 'Kunnen we de hoeveleheid fraudegevallen bij aanvragen terugdringen?' gaat steeds sneller en effectiever door het gebruik van deze voorspellende toepassingen. Data Science helpt om continue waardevolle resultaten te behalen en te innoveren.