Python wachtrij verslaan met AI - Hoe de Efteling data gebruikt om wachtrijen te verminderen

WOE 15:15 - 15:45

Zaal 3

De Efteling gelooft erin dat zij ieder gezelschap een 9+ beleving in een natuurrijke en sprookjesachtige omgeving kan bieden. Het lang wachten voor die favoriete attractie kan een aardige dip zijn in die perfecte dag. Ontdek hoe de Efteling AI gebruikt om met behulp van de Efteling-app gasten een betere dag te laten beleven.

Het jonge data team van de Efteling heeft gekeken hoe zij gasten kunnen helpen om een betere keuze te maken en minder te wachten. Het was een aardige zoektocht naar de beste aanpak. In de presentatie wordt je deelgenoot van die reis en krijg je uiteraard ook inzicht in hoe dat nu allemaal werkt.

  • Thema
    Data Science

    De impact van Data Science op onze business is enorm. Het ontsluiten van gestructureerde en ongestructureerde data door (zelf)lerende modellen vindt toepassing binnen allerlei bedrijven. Het oplossen van grote vraagstukken zoals: 'Hoe kan ik mijn klanten persoonlijker benadrukken met onze e-mailcampagnes?' of 'Kunnen we de hoeveleheid fraudegevallen bij aanvragen terugdringen?' gaat steeds sneller en effectiever door het gebruik van deze voorspellende toepassingen. Data Science helpt om continue waardevolle resultaten te behalen en te innoveren.