Van Excel naar een Self-Service data gedreven organisatie in een jaar tijd

WOE 16:00 - 16:30

Zaal 1

Ontdek hoe de wereld van B2B e-commerce barst van de waardevolle data die (helaas) vaak onderbenut blijft. Dit gold ook voor Toelevering Online, een snelgroeiend bedrijf in de maatwerk kozijnenmarkt. Maar binnen slechts één jaar kunnen er grote veranderingen plaatsvinden.

Tijdens deze sessie zullen we dieper ingaan op het proces dat Toelevering Online heeft doorlopen, van het opzetten van het Cloud data warehouse en het verkrijgen van de eerste inzichten tot het in staat stellen van medewerkers om zelfstandig aan de slag te gaan met de gecreëerde inzichten.

We zullen de geleerde lessen en waardevolle inzichten met je delen, zodat je kunt profiteren van de kennis en ervaring die Toelevering Online heeft opgedaan. Het is belangrijk op te merken dat er geen gouden formule bestaat, maar door te leren van deze praktijkervaringen kun je snel stappen zetten naar een meer data-gedreven organisatie.

  • Thema
    Digital Innovation & datadriven enterprises

    Digital Innovation is misschien wel dé manier waarop retailers succesvol kunnen zijn en blijven in een veranderend winkellandschap vol consumenten die zich steeds minder voorspelbaar lijken te gedragen. Retailers proberen in toenemende mate winkelervaringen te personaliseren. Data-analyse is daarbij één van de hulpmiddelen. Investeren in IT, sturen op data en toewerken naar een hoge NPS hoort hierbij. Tijdens de Big Data Expo zijn bedrijven en leveranciers aanwezig die kunnen helpen bij het uitrollen van een strategie of systeem dan wel het aan elkaar knopen van IT-tools die leiden tot betere interactie met klanten in winkels of via webshop.