VBO creëert een datagedreven platform én werkwijze

WOE 13:45 - 14:15

Zaal 1

Incentro


In de wereld van vastgoed is efficiëntie van cruciaal belang, want tijd is geld. Een vertraging in het proces kan zomaar resulteren in een gemiste kans. Bij de vereniging van makelaars en taxateurs (VBO) weten ze dit als geen ander. Met hun slimme CRM-platform richten zij zich daarom op het verlichten van het werk van makelaars, om zo die vertraging te minimaliseren.

Terwijl hun platform hard doorgroeide, ontstond de behoefte om meer waarde uit data te halen en innovatieve functionaliteiten toe te voegen. Wij hielpen VBO om deze ambities waar te maken door datagedreven te werken en de juiste experts aan te nemen.

De mate waarin je datagedreven werkt, bepaal je aan de hand van het zogenaamde ‘data maturity’ model. Dat wil zeggen; het niveau waarop je data op een effectieve wijze verzamelt, interpreteert én vertaalt naar bruikbare inzichten en slimme toepassingen om je doelstellingen te bereiken. Voor veel bedrijven zit de moeilijkheid in het ‘delven van data’. Het goudmijntje is in zicht, maar het ophalen van het goud en het omsmelten tot iets moois is weer een ander verhaal. Bij Incentro weten we inmiddels hoe je dat data-goudmijntje vindt en gebruikt. Ontdek het groeiproces bij VBO, de totstandkoming van het datagedreven platform én leer hoe jij het potentieel van data kunt benutten tijdens onze kennissessie.

  • Thema
    Digital Innovation & datadriven enterprises

    Digital Innovation is misschien wel dé manier waarop retailers succesvol kunnen zijn en blijven in een veranderend winkellandschap vol consumenten die zich steeds minder voorspelbaar lijken te gedragen. Retailers proberen in toenemende mate winkelervaringen te personaliseren. Data-analyse is daarbij één van de hulpmiddelen. Investeren in IT, sturen op data en toewerken naar een hoge NPS hoort hierbij. Tijdens de Big Data Expo zijn bedrijven en leveranciers aanwezig die kunnen helpen bij het uitrollen van een strategie of systeem dan wel het aan elkaar knopen van IT-tools die leiden tot betere interactie met klanten in winkels of via webshop.