zaal2019

Jouw kans om te presenteren tijdens Data Expo! 

Het uitgebreide inhoudelijke lezingenprogramma is dé publiekstrekker van de Data Expo. Met lezingen van diverse toonaangevende bedrijven word je uitgebreid geïnspireerd, geïnformeerd en geadviseerd. Voor de komende editie bieden we onze bezoekers opnieuw zo'n 60 uur aan content, verdeeld over 8 lezingenzalen én 1 keynotezaal. Afgelopen editie waren er gemiddeld 85 bezoekers aanwezig per lezing en zijn de lezingen beoordeeld met een gemiddelde van 7,5. 

Heb jij een geweldig idee om te delen?

Ben jij een exposant die interessante case study's, verrassende inzichten, nieuwe trends, learnings van zowel succesvolle als mislukte projecten, organisatorische best practices of een ander verhaal dat je wilt delen en weet jij onze bezoekers te inspireren? Ga je met je verhaal de diepte in, en geef je advies, inzichten, oplossingen en tactieken op het hoogste niveau?

De Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema data. De diversiteit aan bezoekers maakt het mogelijk om niet alleen lezingen te geven op het gebied van AI/ML of data visualisation, maar ook over onderwerpen als data literacy, data quality en data architecture. 

 

Dit is waarom jij tijdens de Data Expo wil spreken

  • Verzamel gerichte leads door je kennis te delen
  • Profileer je als thought leader
  • Zichtbaarheid voor je organisatie door de aandacht rondom het programma

Aan het geven van een lezing als exposant zijn kosten verboden. In de brochure vind je de tarieven voor extra exposure.

BROCHURE AANVRAGEN

Lezing geven

Criteria lezing

Criteria presentatie

De Data Expo onderscheidt zich door de bijzonder hoge kwaliteit van het lezingenprogramma. Gemiddeld worden lezingen beoordeeld met een 7,4. Om deze kwaliteit te bewaken, dient jouw lezing te voldoen aan een aantal criteria.

Bekijk de criteria

Nog geen stand?

standruimte

De Data Expo biedt organisaties enkel een podium als zij ook standhouder zijn. Op jouw eigen stand ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid en lanceer je effectief nieuwe producten of diensten.

Mogelijkheden standruimte

Extra zichtbaarheid

Extra zichtbaarheid

Behoefte aan extra zichtbaarheid? Vergroot uw zichtbaarheid voor, tijdens en na de Data Expo door een sponsorpakket aan te schaffen en geniet van exclusieve voordelen.

Bekijk de sponsormogelijkheden

Geïnteresseerd in het geven van een lezing?

Heeft jouw organisatie een interessant verhaal dat je graag wil delen met bezoekers van de Data Expo? Laat het ons weten en een van onze accountmanagers zal contact met je opnemen om je verzoek te bespreken.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

 

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409

1:1 met Bo